Centrale ligging
tussen Haarlem en Amsterdam

Alles in de buurt


Rackers Parc ligt vlakbij de uitvalswegen A200 en de A9. Via deze snelwegen ben je razendsnel in Haarlem, Amsetdam of Hoofddorp. Het NS Station Halfweg-Zwanenburg is dichtbij gelegen en makkelijk met de fiets of een stevige ochtendwandeling te bereiken.   

 

Afstanden Auto OV
Haarlem 9 min 16 min
Amsterdam 12 min 11 min
Hoofddorp 17 min 28 min
Schiphol 14 min 30 min
Zaandam 20 min 24 min

Ligging


Aan de rand van natuurgebied Houtrak/Spaarnwoude en aan de rand van het dorpje Halfweg. In je achtertuin vind je naast de rijke natuur ook twee mooie golfbanen. Aan de overzijde van de provinciale weg, andere kant van Halfweg, ligt Sugar City Events, een unieke industriele evenementenlocatie. En daar vind je ook het net nieuw geopende The Style Outlets met leuke kleding- en lifestylemerken.  

De natuur

Het rustige gebied met veel water, ruige oevers en grasland vormt de ideale broedplek voor vele vogelsoorten. Wandelen, struinen of gewoon even tot rust komen. Het kan allemaal. 

 

Wil je zelf van het uitzicht van dit unieke gebied genieten dan loop je naar het Groene Schip, aan de oostzijde van de Houtrak gelegen op een groene heuvel. De heuvel is 30 meter hoog en biedt recreatiemogelijkheden. Deze hoogte is uniek in de omgeving en biedt een weids uitzicht van Amsterdam tot aan de duinen, met daarin de bedrijvigheid van het Noordzeekanaal en de haven, het Noorderbos en de Houtrakkerbeemden.

 

Unieke kenmerken

Verscholen in het groen, maar toch dichtbij de reuring en gezelligheid van steden zoals Haarlem en Amsterdam. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info